door Roy Burton

Iedereen wie om het even welke rente op het gebied van zelfontplooiing heeft zal zien snel dat er talloze boeken die voor wat betreft het positieve denken moeten worden gevonden zijn. Deze discipline is rond voor zolang nu geweest namelijk, zo vertrouwd, wordt dat in wat kwarten het positieve denken beschouwd met een lucht van derision. Maar toch kan men debatteren niet dat zonder positieve vooruitzichten op het leven, zonder een positieve overtuiging dat wij de mogelijkheden hebben om iets te bereiken, zullen wij niets bedragen, bestaand in een ongelukkige wereld van frustratie en armoede.

Het is goed en juist om waardige doelstellingen te hebben om te streven aan, en hen te naderen op een positieve manier, maar tenzij zij met Positieve Actie toen al die fijne doelstellingen worden opgevolgd u zich hebt geplaatst niets meer dan vruchteloze daydreams zal bedragen.

Dan zijn er zij die één zelfhulpboek na een andere zullen kopen, elke één, enthousiast stempel de lucht lezen en ‘ ja zeggen, is dit wat ik do.†en™ dan de boeken op de te vergeten plank terugzetten en stof verzamelen zal. Of zij kunnen talloze seminaries bijwonen, in een zweet van opwinding krijgen, en dan zodra zij achter naar huis hebben en uit voor de televisie met een zes-pak flopped vergeet allen dat zij waren verteld.

Wat hier ontbreekt is Positieve Actie, voor het is niet van belang hoe grand het doel, hoe nauwkeurig de voorbereiding, hoe intens de bepaling, als begin de dag niets over het toen wordt gedaan het al zuivere verspilde energie is. Zo let’heeft s een blik om te zien hoe wij onze het Positieve Denken door in Positieve Actie kunnen dragen.

Het voeren van actie. Wij zullen op het punt beginnen waar u zorgvuldig wat uw doel is, besliste als het uitvoerbaar is, hebt goedgekeurd de risico's hebt overwogen, en wat uw tijdschaal is. Zo is dit wat dit artikel ongeveer allen is, zelf die aan nu het voeren van beslissende actie begaat, die dapper, gebruikend het geloof doorgaat u, en de moed hebt u hebt. Wij hebben allen gekregen moed aan één of andere graad, als wij hadn’t wij wouldn’t één stap buiten de voordeur zetten. Zo moet u actie voeren zelfs als u een klein bezorgd beetje voelt. Het is zo gemakkelijk om in de val te lopen van het uitstellen van dingen die, op ‘perfect wachten conditions’ of ‘when de tijd is right.’ Alle doel-georiënteerde mensen weten dat zij Positieve Actie nu †"voor dat moeten voeren zijn de enige manier om resultaten te bereiken.

Houd in mening dat in werking stelt, wanneer u zich hebt begaan, het beste in u, en het beste in uw inspanningen uitgebracht. U zult uw sterke punten ontdekken, u waarmoet voordeel trekken van, en u zult uit uw zwakke punten wortel schieten, die het wijs zou zijn om te rectificeren.

Het is het Positieve Denken die daydream in een doel verandert, en het is Positieve Actie die een doel in werkelijkheid verandert. Zo moeten wij nu handelen, het al we†ve™geven die, met alle middelen wordt gekregen die wij hebben gehad, voor is er geen grotere aansporing aan actie dan de positieve overtuiging dat het doel u zich hebt geplaatst binnen uw greep is.

Overweeg nooit Mislukking. Geen kwestie hoe groot of edel het doel, iedereen wie in actie met de overtuiging gaat dat de kansen tegen hem zijn, en dat er een slechte kans is die hij zal winnen, is van bij het begin veroordeeld aan mislukking. Het is vergelijkbaar met het proberen om een fijn gestemde auto met alle gesloten remmen te drijven. Om het even welk stellen geen kwestie in werking hoe klein of hoe groot, door de vaste, unshakeable, positieve overtuiging dat moet worden begeleid het doel zal worden bereikt.

Ga zo voor het, voor het onder ogen zien omhoog aan om het even welke uitdaging u de kans zal bieden om aan de grens uit te rekken, en door dat te doen zult u bevoegdheden ontdekken en de capaciteiten binnen u dat u nooit het wist u bezaten.

Moed. Wij behandelden moed in een andere sectie terloops, maar het is zo belangrijk om te begrijpen dat wij op het ons hier zullen uitbreiden. De moed is niet slechts de capaciteit om fysieke vrees te overwinnen, intimideert het onder ogen zien van lokaal, of het nemen die eerste valschermsprong. Het kan ook ‘No†zeggen™ wanneer het veel gemakkelijker zou zijn om ‘Yes.†te zeggen™ het is wanneer u op de deur van een potentiële cliënt kunt kloppen die een reputatie voor wreedheid heeft, wanneer u elke kans hebt om weg heimelijk te nemen. De moed is wanneer, na well-meant oppositie van vrienden en familie, u nog kunt doorgaan om naar het bereiken van uw dromen te streven. Wij allen hebben het verhaal van de kameraad gehoord die grote plannen voor het schrijven van een roman had. Hij doet heel wat onderzoek, en neemt overvloedige nota's, die grote pijnen nemen om hen onder de correcte rubriek weg in te dienen. Hij constant harpen op iedereen wie over de grote roman zullen luisteren dat hij gaat schrijven, maar hij voert nooit om het even welke echte actie omdat diep binnenkant hij niet de moed heeft om een mogelijke verwerping van de uitgever onder ogen te zien. Het is allen een groot idee, een lege bespreking, en niets meer.

Wat wij wensen om te doen, of het een belangrijke doelstelling moet bepalen, om onze richting in het leven te veranderen, of slechts een telefoongesprek te maken dat lang opmerkelijk is, zal het moed vergen. Voer Positieve Actie en de vrees die u in itâ€s™greep had gehouden zal verdwijnen.

Terug het stuiteren. Er zal gelegenheden zijn waar zodra u een begin op een project hebt gemaakt u een paar tegenslagen zult ontmoeten. Maar herinner me, zijn er nauwelijks om het even wat vandaag in gebruik, om het even welke goederen die wij nu voor verleend, die op een gegeven moment geen aanpassingen, wijzigingen, het herontwerpen vereisten, of zelfs volledig afgedankt om uit helemaal opnieuw worden gedacht nemen. Dit maakt deel uit van het natuurlijke ontwikkelingsproces. Wordt verzekerd dat de Positieve Actie helemaal niet door de problemen die zich kunnen voordoen wordt afgeschrokken, eerder tot doel heeft het om de oorzaak van om het even welke tegenslag te isoleren en in het nauw te drijven. Maar don’blijft stilstaan t bij problemen, want dit tot negativiteit en verlies van vertrouwen kan leiden. Enkel leren de oogst zelf omhoog en het begin opnieuw vanaf het begin indien nodig, van uw fouten, en dragen naar uiteindelijk succes. De noodsituaties zoals deze brengen vooruit verborgen sterke punten en vindingrijkheid, en het is deze ingeboren bevoegdheden die ons zullen toelaten om onze doelstellingen te bereiken.

Samenvattend. Het succes op zichzelf kan een krachtig en prachtig ding zijn, zolang u haven’t anderen kwetste, of vervreemdde familie of vrienden in het proces. Doe dat en u betaalt een vreselijke prijs, voor waar, zal het duurzame succes nooit van u zijn. Het succes zou verreikender moeten zijn, uit verspreidend zijn voordelen, niet alleen aan u, maar aan die dicht bij u, aan de gemeenschap, en wie, zelfs voorbij dat kent.

Wij hebben dan gezien dat de gouden sleutel tot voltooiing en succes Positieve Actie is. Niet alleen om het even welke oude actie waar u flit doelloos van één ding aan andere, dat een een klein beetje doet dat dan rente verliest die, dan op iets anders grijpt om dat aan één kant evenals spoedig als rente slechts te zetten afneemt. Dit gedrag bereikte nooit om het even wat van substantie, want het niet meer dan pathetische, onproductieve vacillation is.

Die dromen brengen moeten wij bloei wij onze meningen zoals een krachtige laserstraal op ons gekozen doel moeten concentreren, dan itâ€s™voltooiing met bepaling en Positieve Actie aanpakken. Dan, hebben gedaand dat, wat meer u als konden wensen na uw doelstellingen bereikt te hebben, de rijkdom en de beloningen eiste die van u door recht zijn, verrijkt u ook en ennoble het leven van die rond u. Voer zo Positieve Actie nu, want niets minder zal doen.


Roy Burton was geboren in Noord-Londen, Engeland, en is nu gebaseerd in Bedfordshire. Hij is een student en een exponent van zelfontplooiing vele jaren geweest. Hij kan met commentaren of suggesties aangaande roy.burton@ntlworld.com worden bereikt