het levens houweren

Voor een begin, delen alle ondernemingen bepaalde uniformiteit. Onder deze zijn wat ik “four oarsmen” roep; van bedrijfssucces: overleving, vloeibaarheid, winst, en de groei.

1. De overleving spreekt voor zich. Elke leven die geconfronteerd met kwesties van overleving in routinebedreigingen voor bestaan is wordt. In zaken, kunnen dergelijke bedreigingen zo eenvoudig zijn zoals te sterk verspreidend verplichtingen of er niet in slagend om een contract te vervullen. De managers van het Bureau zouden overleving voor verleend nooit moeten nemen. Maar toch vaak zij. Vele agentschappen riskeren hun overleving door één of twee cliënten toe te staan om een gevaarlijk hoog percentage van hun volume te vertegenwoordigen. Als die cliënten worden verloren, kan het agentschap zijn leven verliezen.

Een klant is de belangrijkste bezoeker op ons gebouw, is hij niet afhankelijk van ons. Wij zijn afhankelijk van hem. Hij is geen onderbreking in ons werk. Hij is het doel van het. Hij is geen buitenstaander in onze zaken. Hij maakt deel uit van het. Wij doen hem niet een gunst door hem te dienen. Hij doet ons een gunst door ons de kans te bieden dit te doen.
Mahatma Gandhi

2. De vloeibaarheid is het bloed van dagelijkse verrichtingen. Het is de capaciteit om loonlijstweek en week binnen te ontmoeten uit, om de huur en de telefoonrekeningen, betrouwbaar, zonder dwang of urgentie te betalen. Het is de capaciteit om te betalen som te zijner tijd te behandelen zodat het werk kan gaan. Het is de capaciteit om adequaat krediet met banken te hebben, die regelmatige betalingen op leningen verwachten. De capaciteit om in die dingen te besteden en te investeren die de agency’s diensten aan cliënten, concurrentievermogen zullen verbeteren, en de greep van kans allen van vloeibaarheid afhangt. Zijn illiquid moet worden onbruikbaar gemaakt.

3. De winst bevrucht zaken. De winst moet met werknemers als beloning voor acomplishment en bijdrage worden gedeeld. De winst moet aan aandeelhouder worden verstrekt in ruil daarvoor voor investmen, riskeert, en geduld. De winst moet in mensen, installatie, proactivity worden opnieuw geïnvesteerd. De winst moet voor extra contant geldmiddelen worden behouden. De winst moet opnieuw bevestigen dat het bedrijf
s de strategie werkt en zijn verrichtingen zijn correct.

4.De groei staat voor zelf-vernieuwing toe: nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen, nieuwe vaardigheden, nieuwe mensen, nieuwe cliënten om die te vervangen die worden verloren. De groei betekent extra volume om het besteden dalingen door bestaande cliënten te compenseren; groter werkingsgebied van het werk, groter werkingsgebied van arbeiders; en een manier houden vooruit bewegend, om verschaaldheid te vermijden van stationair het zijn. De groei bevestigt het goed opnieuw dat de cliënten reeds aan uw bedrijf denken. De groei geeft bedrijfmoreel nieuwe kracht, de voorwaarden van werkgelegenheid maakt die belovend. De groei verstrekt een middel om de bedrijfportefeuille te vergroten. Tot slot verbetert de groei de waarschijnlijkheid van succes.

Eric Mower [ via ] “The die Business” adverteert;