het levens houweren

Door Terence Channon

“Look vóór u leap.” Wanneer u over deze gemeenschappelijke idiomatische uitdrukking denkt, herinner dat het niet zo veel bedoeld is om u van te snel het worden in iets te houden, maar om u te helpen begrijpen wat precies u met wanneer zal worden omringd u de sprong maakt. Bijvoorbeeld, als u een reis wilt nemen ergens, u een inzicht precies zou moeten hebben in wat om te verwachten wanneer u daar — wordt; en te verwachten niet wat. Het zelfde houdt waar wanneer het streven voor succes in uw carrière of beroep.

De definities van succes kunnen variëren, en afhankelijk van uw verwachtingen, er een horde manieren is daar te worden. Te vaak, echter, wanneer de mensen voor succes zij don†t™streven kijk alvorens zij springen en onjuiste verwachtingen vormen van wat het om neemt daar te worden. Nog slechter, werkelijk omhelzen velen verkeerd sommige succesmythen die nuttig schijnen, maar helpen niet de oorzaak en belemmeren eigenlijk de vooruitgang naar succes. Eenvoudig gezet, terwijl het belangrijk is om te begrijpen wat het om succesvol neemt te zijn, kan het efficiënter zijn met vertrouwd te worden hoe niet daar te worden.

Van u moet door iedereen worden gehouden

In de V.S., moeten 51% van de mensen van u houden een tweepartijen politieke verkiezing te winnen. Steun toen ons land meer dan twee prominente politieke partijen had, kon u de verkiezing winnen zelfs als 75% van de mensen voor iemand anders stemde.

Het is een grote misvatting dat de mensen van u moeten houden te slagen. Duidelijk, zou het behandelen van mensen disrespectfully of ruw geen pari voor de cursus moeten zijn, maar in zaken, moeten wij herinneren dat het kapitalisme en niet een democratie is. Af en toe, is het belangrijker om op de financiële aantallen en de prestaties van zaken dan op menselijke relaties worden geconcentreerd. Plus, moet u de geest hebben om taaie leidingsvraag te maken, zoals het verwijderen van of het berispen van een niet-productieve werknemer (een surefire manier om iemand te krijgen aan niet gelijkaardig u) of uw advies behoorlijk te uiten over een onderwerp, zelfs als het een impopulaire houding is.

Het nemen van impopulaire besluiten is deel en pakket in de wereld van zaken: Overweeg top-level stafmedewerkers of managers die mensen moeten laten tijdens een fusie of een kostenbesnoeiingsfase (zoals CEO van Pfizer die 10.000 werknemers in 2007 bevrijdde en nam heft een 36% — op; he†s™zeker een impopulaire kerel) gaan. Of denk na het afkeuren staart wanneer u uw bijdragen tot een project uit wanneer iemand anders probeert om het krediet te nemen; het kan als u verschijnen werpt de andere persoon onder de bus wanneer you’aangaande eenvoudig het proberen om erkenning te bereiken.

Echt succesvolle mensen in zaken, en zelfs in hun persoonlijk leven, nadruk bij het doen van het aangewezen en ethische ding voor de situatie. Typisch, they’aangaande niet betrokken met ervoor zorgende mensen houd van hen.

U moet een Workaholic zijn

Het werken hard is een gemeenschappelijk kenmerk onder bijna alle succesvolle mensen, maar het kan meer steek houden om te zeggen dat zij slimmer, niet harder werken. Met dat in mening die, die de lunchen van drie uur, uitgebreide vakanties neemt en geen van uw vrije tijd begaat aan uw carrière of zaken is bijna een gewaarborgd kaartje aan het slagen niet of uw doelstellingen bereikt.

De succesvolle mensen maken het grootste deel van hun tijd en werken Zekere noodzakelijk 24/7, kunnen zij worden geneigd om hun e-mail te controleren of in bedrijfsbespreking in geen en alle tijden in dienst te nemen, maar de succesvolle mensen weten het hoe te te worden meteen een gedaan. Zij kunnen dit doen omdat zij de kunst van het afvaardigen, zorgvuldig het selecteren van hun bedrijfsondernemingen, en het in evenwicht brengen van hun sociaal en het werkleven begrijpen. De succesvolle risicodragend kapitaalfirma's, bijvoorbeeld, investeren in zeer weinigen van de overeenkomsten die hun manier komen, maar zij begaan hun beste energieën en de middelen aan het maken van de overeenkomsten die zij nemen en in slagen.

In het kort, vind het juiste persoonlijke evenwicht dat u toestaat om uw professionele en persoonlijke productiviteit te maximaliseren. De meester van delegatie die de onmogelijke massa CEO taken met een golf van zijn magische wand kan altijd schijnbaar verwezenlijken zal verder dan de kerel gaan die altijd alle-nighter-helemaal trekt om al het te doen zelf.

De geavanceerde graden van Grote Scholen worden vereist

Dit was belangrijker, maar in today’s wereld, is het hebben van een groot-tijd MBA geen unidirectioneel kaartje aan gemakkelijke straat. Ja, ziet u baan nog het posten waar een MBA van een school van de Liga van de Klimop een baanvereiste is, maar dat enkel eenvoudig is niet meer het geval.

Terwijl het hebben van een graad is een grote veer in uw GLB en zal u helpen, uiteindelijk, it’s duidelijk uitkomen allen over hoe u zich voorstelt en wat u tot de situatie kunt eigenlijk bijdragen die uw succes en potentieel zal bepalen. Behalve het mirakelverhaal van het hoge school of universiteitsopgeven dat miljoenen gaat verdienen, zijn er typischere verhalen wij allen waarkunnen betrekking hebben op.

Bijvoorbeeld, kennen de meeste mensen van Dell Inc. en de uitzonderlijke omstandigheden aan het begin van Michael Dell’s carrière. Kijk dieper in het bedrijf en you’ll de vondst dat de helft hoogste™12 stafmedewerkers van Dell†s de geen Liga MBAs houdt van de Klimop en vier van hen don’t hebben zelfs postuniversitaire graden.

De succesvolle mensen verkrijgen resultaten wanneer zij haalbare bijdragen tot ondernemingen, programma's en het leven — leveren; met of zonder een buitensporige graad.

Het geld bepaalt Succes

Het geld is groot, maar het zal noch u ondanks de keuzen en de flexibiliteit gelukkig noch ongelukkig maken het verstrekt. Wanneer u succes door de grootte van uw portefeuille bepaalt, zult u leren droevig dat iemand altijd meer dan u heeft, tenzij you’aangaande het Buffet van Bill Gates of Warren.

Het geld kan aardige diners, aardige huizen, auto's, en enkel over iets anders kopen, maar er is absoluut geen prijs u kunt betalen om echte vrienden, vervullende hobbys of activiteiten, en zinvolle verhoudingen met uw familie te hebben. Voorts zal het elk van geld in de wereld niet het werk doen u moet doen succesvol zijn en verwezenlijken wat u hebt opgesteld om — te doen; het kan, in sommige gevallen, slechts een resultaat van uw doelstellingen zijn.

Het succes kan als het bepalen van haalbare nog opwindende doelstellingen, en het maken van hen worden gedefinieerd gebeuren. Misschien voor wat zou het een financieel aantal kunnen zijn, maar wat dat aantal is? Het schijnt de meeste mensen die vraag niet kunnen beantwoorden. Meer waarschijnlijk, zouden de doelstellingen op de voltooiing van één keer in de week uw universiteitsonderwijs, het weggaan met vrienden of het doorbrengen van meer kwaliteitstijd met de mensen moeten gericen u om geeft. Zeker, zijn er niets verkeerd met het hebben van sommige professioneel verbonden doelstellingen, zoals het verkrijgen van een bevordering of het toevoegen van een vastgesteld aantal nieuwe cliënten aan uw portefeuille in volgend jaar.

De Mythen Debunked van het succes

Men zou kunnen zeggen dat de kleine bedrijfseigenaar met een bloeiend landschap meer succesvol is dan onlangs vrijgegeven CEO van een Fortuin 500 bedrijf omdat de doelstellingen niet werden ontmoet. Natuurlijk, laatstgenoemde heeft waarschijnlijk a lot more geld en zijn doelstellingen zouden meer loftier kunnen zijn, maar uiteindelijk, ontbrak hij.

Wanneer u doelstellingen bepaalt en hen verwezenlijkt, zult u vervuld en, wat nog belangrijker is voelen, het vertrouwen bereiken dat wordt vereist om op het volgende niveau vooruit te gaan en succesvol te zijn.