het levens houweren

Dit is een post van de Gast van de deelnemer van Blog Carnaval, Edith Yeung. Zij is een krachtcentrale. Controleer haar blog.

Wat motiveert u om elke ochtend omhoog te worden? Wat zetten een glimlach op uw gezicht alvorens u bij nacht naar bed gaat? Waarom doet u wat u elke dag doet?

Veronderstel u een te openen kluis wordt gegeven. Binnen deze kluis ligt het antwoord aan uw life’s doel.

Dit is een grote ijzerkluis. Als u open het dwingt, zult u what†s™binnen beschadigen. De gemakkelijke manier is de sleutel aan de kluis te vinden, maar u hebt geen idee waar belangrijkste is…

Soms kunt u vinden sleutels die als zij kijken kon werken, maar wanneer u hen met de kluis probeert, gaat u slechts met teleurstelling en droefheid weg.

U can’t wacht om de kluis te openen en uw waar doel te weten te komen. U weet het antwoord binnen is en het slechts één draai weg van de sleutel is.

Wij zijn allen hier om een reden. Voor een doel. Wij moeten hier dienen. Aan droom. Om een doel te vervullen dat onze schepper voor ons heeft ontworpen.

De sleutel tot het begrip van uw doel moet de sleutel aan uw kluis vinden.

Veel mensen zouden u langs overgaan en zouden u vertellen wat de juiste sleutel is. Maar niemand weet werkelijk het maar u.

De truc is dat slechts u de juiste sleutel aan uw eigen kluis zult kunnen vinden. En, de enige manier te weten te komen is dicht aan uw hart te luisteren.

Vertrouw op uw intuïtie. Niet uw mening. Niet uw intellect. En absoluut niet iedereen else’s.

U kunt en u zult de juiste sleutel vinden. Zodra u dat zeer belangrijk vindt, zal het gemakkelijk (als een wind) zijn om te openen wat een ingewikkeld raadsel schijnen te zijn.

U moet enkel die sleutel vinden. Dat doel. Dat zeer één ding dat u 's morgens motiveert en een glimlach op uw gezicht bij nacht zet.

Zo nu, draai dat ondersteboven fronst. Herinner me de God geen huisvuil creëert. Als u haven’t uw sleutel nog vond, is het enkel een kwestie van tijd.

De sleutel moet niet op uw kluis opgeven.

Breng wat tijd door om aandacht aan u te luisteren en te besteden. Verwijder alle lawaai en afleiding rond u. U hebt altijd het antwoord. U weet u het antwoord allen hebt gehad en u enkel moet luisteren.

Denk over It…
Het is tijd voor u te vertragen, aandacht te besteden en uw sleutel te vinden. Uw kluis wacht worden geopend.