door Laura M. Turner

Let’s overal is het gezicht het, spanning. Het sluimert in elke hoek en rond elke kromming, enkel wachtend aan “get” ons. En de studie na studie besluit dat hoewel één of andere spanning productief kan zijn, de verlengde spanning tot chronische ziekte kan leiden.

Maar toch kan de spanning slechts “get us” als wij het laten. Als wij kunnen het ermee eens zijn dat de mening en het lichaam onderling worden verbonden, dan geloof ik u eigenlijk kunt beslissen spanning te beheren, controle van het te nemen en onmiddellijk de negatieve invloeden te overwinnen die aan u door uw milieu worden gebracht.

Nu, verblijf met me voor “clinical” materiaal. Het wetenschappelijke bewijsmateriaal steunt dat de spanning van het lichaam uit zenuwachtige system’s “fight of vlucht response.” komt; Als u haven’t deze termijn voordien hoorde, it’s wanneer het lichaam trauma en onmiddellijk verschuivingen in “survival mode” verdenkt; gebaseerd op de stimulus van een tegemoetkomende spanningsfactor. Dit “survival mode” de reactie, doet vreselijke dingen aan het lichaam met inbegrip van stijgend harttarief, bloeddruk, ademhaling, spierspanning. Dit zijn de slechte jongens die tot schadelijke veranderingen in tijd kunnen leiden.

Nu voor het goede nieuws: u kunt uw lichaam onderwijzen om de verschuiving in overlevingswijze niet te maken. Doe dit door uw lichaam om te scholen om zijn eigen ontspanningsreactie tot stand te brengen. Hoe? Begin door deze drie bewezen technieken van de ontspanningsredding in uw eigen leven op te nemen:

Meditatie:
De meditatie verstrekt een vlucht van spanning aangezien het de mening waarop iets anders - vaakst de adem opnieuw concentreert. De voordelen van meditatie gaan de negatieve spanning-reacties door een wijze van diepe binnenvrede en fysieke gezondheid tegen te creëren. Het doet dit door het harttarief te vertragen en de bloeddruk te verminderen. Het omvat ook veel andere voordelen met inbegrip van die van anti-veroudert.

Als zo vaak vertelde lezers I’ve: er werkelijk is no one juiste manier aan meditate. Voor onze doeleinden nochtans, zal ik u een meditative aan de grond zettende oefening geven die u op uw manier kan helpen.

Het aan de grond zetten van Oefening: Zit met uw benen die in een comfortabele Indische stijlpositie worden gekruist met uw handen die op uw overlapping wordt ontspannen. Als u houdt van kunt u ook als voorzitter met uw voeten op de lange vloer en de houding zitten. Sluit uw ogen en veronderstel lichtstraal het dalen van de basis van uw stekel door de aarde, die u verbindt met zijn centrum. Sta deze lichtstraal toe om me in breedte uit te breiden tot het breder is dan uw eigen lichaam en wikkelt het. Dit is uw persoonlijke ruimte.

Deze oefening plaatst u totaal in u lichaam en herinnert u eraan dat u aan de aarde wordt verankerd. Herinner me, is meer aan de grond gezet u bewuster u is. Tijdens uw 10-20 minieme meditatiezitting, poog de aanwezigheid van uw hogere zelf te ontdekken.

Bedachtzame Ademhaling:
Het praktizeren om door uw neus te ademen en de ademhaling van het diafragma kunnen uw lichaam ontspannen en DE-SPANNING ook helpen. Op de zelfde manier dat de meditatie het lichaam kalmeert, kan de bedachtzame diepe ademhaling van het diafragma een ontspanningsreactie onthullen die het lichaam kan kalmeren en u helpen in waargenomen spanning opnieuw concentreren. Het zal ook werken om de negatieve gevolgen van de gevaarlijke vlucht of de vluchtreactie tegen te gaan.

Here’s kan een oefening in diep ademhaling u dagelijks werken aan helpen uw lichaam voor ontspanning opleiden. Deze oefening zal u beter het diafragma gebruiken helpen en u helpen uw lichaam omscholen aan opnamezuurstof en kooldioxide effectiever uitademen:
Eerste nemen in drie maximumadem die van de neus inhaleren en van de neus uitademen.

Daarna aangezien u in uw volgende drie maximumadem neemt, concentreer me bij de aanbesteding van uw maagspieren en verhoog de grootte van adem met elke inspiratie. Nadruk bij het voelen van de uitbreiding van uw diafragma aangezien u en deflatie uitademt aangezien u uitademt.

Het lopen:
Het lopen is een oefening die u in een ontspanningsstaat kan bijna onmiddellijk zetten. Ik loop voor geschiktheid en mijn manier aan gewichtsverlies (meer op dit recenter) gelopen, maar ik geloof de beste kwaliteit van het lopen is dat het tot een betekenis van saldo en stroom met het lichaam leidt. Het is ook wetenschappelijk verbonden met cardiovasculaire duurzaamheid, evenals genoteerd voor zijn capaciteit om veel van de schadelijke strijd of vluchtreacties tegen te gaan die wij hierboven hebben vermeld. Voor mij, investeerde I’ve in een het lopen pedometer en heeft elke inspanning om bijna 10.000 stappen elke dag geleverd te blijven.

Probeert de DE-SPANNING, om een half uur te vinden elke dag om te lopen. Uw lichaam zal u voor het danken.

Het ontspannen Quickies:
Wanneer wij beklemtoond worden en een ontspanningsredding nodig hebben, is dit vaakst de tijd wanneer de minste kans voor een volledige ontspanningsrevisie bestaat. Maar toch als wij tijd voedend onze ontspanningsreactie gebruikend de oefeningen hierboven doorbrengen, kunnen wij van de ontspanningservaring trekken.

Daarom door de drie voornoemde oefeningen in uw dagelijks leven uit te oefenen, kunt u leren om van de ontspanningsreactie te trekken wanneer u de bedreiging van tegemoetkomende spanning voelt. Bijvoorbeeld, wanneer u spanning voelt die bij u komt, neem een diepe ontspannende adem, sluit uw ogen en trek van de kalmerende energie van uw meditative ruimte of neem een snelle gang om uw lichaam terug in saldo te brengen.

Ik denk u zult vinden, oefent u meer deze ontspanningstechnieken uit elke dag, zal het vaker uw lichaam onwillekeurig van strijd of vluchtwijze direct in dat van ontspanningsredding verschuiven!

————
Author’s Bio

Laura M. Turner is een een een gezondheidsjournalist, auteur en netto-preneur. Zij ontvangt: Online schoonheid & Lichaam (www.beauty-en-body.com
) Uw Huis voor Natuurlijke Gezondheid, Wellness & Creatieve Overvloed. Bezoek: http://www.new-lichaam-news.com om omhoog voor haar vrije eZine te ondertekenen: Het Nieuwe nieuws van het Lichaam en de Brief Wellness.