door Travis Wright

Bent u het type van persoon die een verlangen voor kennis heeft? Of bent u het type van persoon die geen boek sinds hoge school heeft gelezen? Ik waarschijnlijk guesstimate dat aangezien u dit leest, dat u inderdaad een persoon bent die leest. Heh. Het is belangrijk voor de levensduur van uw leven en voor uw hersenen informatie in daar voortdurend om te zetten.

Ik heb een paarvrienden van hoge school die denken dat de boeken en het leren `debbil' zijn. Dientengevolge, is hun productiviteit, het type van banen gedaald zij voor minimaal zijn gekwalificeerd zijn, en hun loon is niet zo prachtig. Maar toch schijnen deze kerels werkelijk „het allen“ kennen. Haha…

Wat is het over gebrek aan informatie dat sommige mensen maakt alles kennen? Is het een epidemie? Één van deze kerels, zullen wij hem Bryant Smythe, hebben gelezen om het even wat in zulk een oud niet roepen, en hij vertelt zijn vrouw altijd een welke stom-ezel zij is, en toch leest zij vrij een beetje. Hij zal niet aan raad van iedereen luisteren, aangezien hij de Koning is. Hij verloor onlangs zijn baan, en vindt het moeilijk om een nieuwe plaats van werkgelegenheid te vinden. Als vrachtwagenchauffeur, zijn moeilijk om een baan met vele verkeerskaartjes te krijgen. Misschien met een diversere vaardigheid-reeks en een kennis, zouden zijn opties diverser zijn.

De lezing is essentieel voor het groeien, houdt het onze hersenenjongelui. Volgens het boek, „Houd Uw Jongelui van Hersenen: De volledige Gids voor Fysieke en Emotionele Gezondheid en Levensduur“, Zijn de Lezing en leren essentieel aan het houden van de hersenen vers en actief, en het werkt het waarschijnlijkst het begin van de Ziekte van Alzheimer tegen.

Voordelen van het Voortdurende Leren.

  • Voortdurende het leren de brandstoffen voortdurende verbetering.
  • Meer leert u, moet beter in staat u bij uw eigen oplossingen aankomen.
  • De meer kennis bereikt u, moet beter uitgerust u door de informatieoverbelasting van de bedrijfswereld van vandaag sorteren.
  • De meesten van ons zijn te bezig voor ons goed-zowel op het kantoor en in ons persoonlijk leven. Als wij slechts wat tijd zouden investeren beter te leren, zouden wij beter werken en ons leven zou beter worden.
  • Continual learning will ensure that you work smarter, not harder.
  • Perhaps you get an idea from your reading that will excel your business career?
  • The more you know, the more productive you will be.

Continual learning, is not just reading a book. It also includes taking classes or attending seminars. And it includes my favorite type of continual learning, audiobooks. There are so many great audio courses that I can listen to while I’m driving on my 30 minute commute. So, instead of listening to the local radio station and mindlessly drifting away, I choose to be engaged and learn while I drive. Most truly successful people have adopted this philosophy as well. To me, its all about productivity.

So keep these things in mind, when you are wasting time, watching television… or mindlessly surfing the net. Pick up a book and refresh your mind. Keep your brain young, become more productive, and create a better lifestyle for yourself with your new found knowledge.

Much Love-

Travis Wright
CultivateGreatness.com

However, if you do find the need to waste some time online, feel free to check out my redesigned entertainment portal, www.TimeCheeze.com. My programmer and I have been working hard to create something to pacify the minds of many… then inspire them along the way. Hope you enjoy!

Keep learning and growing your businesses!