tijd beheer Door Cheryl A. Clausen

Worstelt u werkelijk met tijdbeheer? Ik wil werkelijk worstelend. Het soort het worstelen dat omhoog in extreme spanning omdat you†aangaande™het missen van uiterste termijnen beëindigt, die belangrijke stukken van informatie verliezen, plannend aan het punt u don’t een vrije minieme periode 15 in uw dag hebt. I can’vertelt t u hoeveel van mijn cliënten zelf in deze eigenlijke situatie vinden. They’aangaande zo tijd beklemtoond they’Re ongeveer klaar te barsten, en zij denken it’s allen over het vinden van één of andere techniek of truc zodat kunnen zij zelfs nog meer doen. Als dit klinkt als u Ik wil u om op te houden wat you’aangaande op dit ogenblik het doen omdat ik you†aangaande™het doen van iets anders terwijl you†aangaande™het lezen van dit, refreshment, terugkomen krijg, ken en absoluut niets anders doe terwijl u dit artikel leest.

Dit is het persoonlijke bericht van het tijdbeheer u moet lezen. You’ve leidde tot het leven, zaken, een carrière die u can’binnen levend t. Tenzij u dat nu toegeeft en een verbintenis hier aan zich en nu aangaat om uw richting te veranderen, you’leidde Re zoals een vrachttrein voor een concrete muur. Het zal een verwoestende ervaring zijn wanneer het effect en uw wereldkruimeltaarten rond u raakt, maar het doesn’t moet die manier zijn. Als you’aangaande het lezen van dit alvorens uw treinwrak you’ve tijd kreeg om de veranderingen aan te brengen u moet maken om dit van het gebeuren aan u te houden.

De enige manier voor u om controle van uw leven te bereiken, en uw tijdbeheer zijn voor u het leven te ontwikkelen u wilt leven. Zittend op dit ogenblik daar het lezen van dit you’aangaande het denken van u don’weet t het hoe te om dingenver*tragen te maken. U don’t weet het hoe te op te houden. U don’t weet het hoe te om dingen verschillend te maken. Alles wat op dit ogenblik waar zijn, maar u kunnen het weten. Beoordeel waar u nu in alle aspecten van uw leven bent. U moet een duidelijk beeld van uw huidige werkelijkheid hebben alvorens u kunt begrijpen hoe te om te krijgen waar u wilt krijgen. You’aangaande waar u op dit ogenblik omdat u of didn†t™volledig plan bent wat u wilde en daarom couldn’t legt uw plannen ten uitvoer, of u stond anderen rond u toe om uw leven gestalte te geven zoals het is. O.k.™It†s, u aren’t enige in deze situatie en zeer™fixable it†s.

U don’t moet een super held zijn om een super persoon te zijn. Na beoordeelde™you†ve waar u nu bent wil ik u een paaruren terzijde leggen deze week om niets te doen dan denk over hoe u wilt leven uw leven van dit voorwaartse punt. U can’t beheert uw tijd wanneer u don’t weet wat uw het leiden het voor, wanneer u don’t what’belangrijkste s kent, of wanneer u don’t weet welke activiteiten uw grootste uitbetaling houden. Op dit ogenblik kunt u de massa van uw tijd doorbrengen die drijft gekke het doen lage waardeactiviteiten die aren’t dat u overal neemt. U kunt zo op uitbetalingsactiviteiten worden geconcentreerd dat u geen tijd aan rejuvenate hebt en zich verfrist. U kunt uw tijd allen doorbrengen verpakt in uw werk dat het leven probeert te verdienen. Aan het punt dat uw vrienden, familie, en vennoten don’t zelfs herinneren wie u bent. They’gekweekt ve die van het vragen van u wordt vermoeid om dingen te doen, om tijd met hen door te brengen omdat zij enkel schot neer worden. Bijgevolg kunnen uw belangrijkste verhoudingen in gevaar zijn om uiteen te vallen.

Zodra u weet waar u bent en duidelijk waar u wilt gaan de volgende stap is actie te voeren om dat hiaat te sluiten. Wat moet u uw huidige situatie om uw gewenste situatie te krijgen veranderen doen? Stel uw kalender open en vind de eerste plaats there’s wat witte ruimte, en begin daar te veranderen hoe u uw tijd door benoemingen doorbrengt voor hoe op dit ogenblik te plannen u uw tijd wilt doorbrengen. Dit zal u toelaten om ertoe te brengen waar u wilt zijn, om te leven het leven u wilt leven. Uw trein doesn’t moet verpletteren. U kunt uw leven draaien rond op dit ogenblik, en spoedig zeer spoedig kunt u met het proces beginnen om het leven tot stand te brengen u wilt leven.