het levens houweren Dr. Gary Bradt

Het beheer van de tijd is een groot idee wanneer het behandelen van de dingen in uw leven. It’s allen over organisatie, efficiency en het krijgen van dingen gedaan. Als hulpmiddel voor belangrijke mensen door verandering, echter, mist het het teken. In feite, wanneer de belangrijke verandering, het laatste ding u wilt doen is beheer uw tijd. In plaats daarvan, investeer het in de mensen met potentieel veranderingsleiders zelf te worden, en de winst u kunt u verrassen krijgt. Na is een ongelooflijk verhaal dat het punt illustreert.

Een paar jaar geleden werd ik verstoord toen een speler op Panthers van NFL’s Carolina sloeg omhoog teammate en later voor één measly spel door het team werd opgeschort. Ik vond deze straf te los (toch aangevallen teammate die omhoog in het ziekenhuis wordt beëindigd) was en een boze brief aan teams’ schreef; eigenaar, Jerry die Richardson, zoals veel uitdrukt. M. Richardson niet alleen erkende mijn brief nadat ik voorkwam het omhoog in het afval zou beëindigen maar hij ging verder één reuze-stap. Hij bood te komen aan bezoek mijn dertien-jaar-oude zoon, die een grote ventilator van team’s, en me, samen met de sterspeler in kwestie, brede ontvanger Steve Smith was.

Zij maakten tot de aandrijving van twee uur elke manier van teamhoofdkwartier aan mijn huis en bleven met ons drie uren. Ik leerde die dag dat Steve Smith een goede mens die een slechte fout maakte is en bereid was om de verantwoordelijkheid voor zijn acties te leren en te nemen. Ik bewonder hem zeer voor dat. Van M. Richardson, leerde ik de macht die van een leider persoonlijk in toekomstige leiders wordt geïnvesteerd die een verschil kunnen maken.

Jerry Richardson investeerde tijd in me dat dag, maar hij wat nog belangrijker is tijd en energie in Steve Smith, iemand met potentieel investeerde om veranderingen op het gebied van spel te leiden. Ik kan de besprekingen slechts veronderstellen die zij aangezien zij hebben gehad afwisselend dreven en de banden die zij en toen hebben gesmeed voortgezet. It’s geen toeval dat het volgende seizoen Steve Smith als grootste ster team’s te voorschijn kwam en hielp hen tot een Super verschijning van de Kom leiden.

M. Richardson identificeerde Steve Smith als iemand ik ‘diamond-in-de-ruw, ’ roep; een leider van onaangesproken potentieel. Dan, investeerde hij persoonlijk zijn tijd en energie om Steve te helpen zijn potentieel loslaten. U kunt het zelfde voor de ongesneden diamanten in uw organisatie veel doen. Hier zijn vijf uiteinden helpen u begonnen krijgen.

1. Greep zelf verantwoordelijk voor mensenontwikkeling. De gemeenschappelijke comfortstreken zoals het kraken van aantallen en het formuleren van strategie hebben hun plaats, maar allebei zijn nutteloos als u don’t op zijn plaats leiders om hebben uit te voeren. Daarom greep zelf verantwoordelijk voor de mensenkant van de vergelijking ook. Erken meer dringende kwesties altijd omhoog zullen komen, doe dat wat het neemt om het vinden van en het ontwikkelen van mensen te maken een prioriteit. Plan tijd voor de bouw van verhoudingen in uw kalender. Maak een lijst of creëer spreadsheet om uw vooruitgang te volgen als u moet. Plaats doelstellingen voor mensenontwikkeling en greep zelf ook hen.

2. Identificeer uw Steve Smiths, of uw “diamonds-in-de-rough.” U can’t investeert in uw toekomstige veranderingsleiders als u don’t weten wie zij zijn. Één of andere ‘diamonds’ zijn duidelijk. Hun talent en capaciteit verblinden en komen duidelijk uit, maar anderen kunnen energie en inspanning vereisen te ontgraven. Dit kan vooral waar zijn als u in een grote organisatie werkt waar de begaafde mensen begraven binnen de bureaucratie leggen. In dit geval, gebruik Tom Peters’ oude techniek van beheer door rond te wandelen. Krijg uit uw comfortstreek. Bezoek plaatsen in uw organisatie waar u don’t als vele mensen kent. Bespreking aan minstens één nieuwe persoon een dag. Neem de nieuwe kerel of de vrouw aan lunch. Wanneer u verre plaatsen bezoekt, maak tot het een punt om mensen te ontmoeten relevant voor uw lijn van zaken, dan, follow-up met die u samenkomt.

3. Zodra u hen vindt, afgevaardigde don’t uw ‘diamond’ ontwikkeling. Zeker de Menselijke middelen en uw opleidende afdeling een rol te vervullen hebben in het oppoetsen toekomstige leaders’ vaardigheden en mogelijkheden. Maar de meest savviest leiders nemen de persoonlijke verantwoordelijkheid om mensen te helpen groeien. Zodra u de mensen hebt geïdentificeerd denkt u zou kunnen toekomstige veranderingsleiders voor uw organisatie zijn, wordt persoonlijk betrokken bij hun ontwikkeling. Jerry Richardson beantwoordde mijn brief en plaatste de aanvankelijke vraag aan me. Jerry Richardson nodigde Steve Smith uit om zich bij hem op zijn bezoek aan te sluiten. Jerry Richardson dreef zelfs de auto zelf. Hij afgevaardigde didn’t deze plichten; hij bezat hen als van hem. Slecht tijdbeheer? Misschien. Maar het slechte tijdbeheer leidt vaak tot de voorwaarden voor grote veranderingsleiding om voor te komen.

4. Pools uw gemmen door vragen te stellen. De beste leiders stellen vragen - heel wat. Zij don’t investeren veel tijd in het lopen rond het vertellen van mensen wat om te doen. In feite, zij don’t huurmensen die moeten wachten om worden verteld wat te doen. In plaats daarvan, laten zij talent door problemen te geven en om ideeën te vragen tegenover het aanbieden van oplossingen los. Zij begrijpen hun baan moet leiden, niet doen. Zij moedigen mensen aan om te denken. Zij moedigen mensen aan om te handelen. Zij verwijderen organisatorische wegversperringen die talentenrug houden. Zij stellen vragen tegenover schorsorden.

5. Onderzoek ideeën en bouw verhoudingen over de grenzen van het werk. Neem mensen op een verscheidenheid van onderwerpen voorbij uw gemeenschappelijke de industriekwesties in dienst. De leiding van de raffinage someone’s betekent vaak helpend hen voorbij de grensgebieden van hun dagelijkse wereld voor nieuwe oplossingen en productinnovaties kijken zij terug naar het kunnen brengen. Geworden ook emotioneel geïnvesteerd. Breng tijd door die uw toekomstige leiders krijgt te kennen. Kom welke kwesties te weten aan hen, binnen en buiten het werk. Soms kan het in dienst nemen in kleine bespreking tot groot inzicht leiden. U kunt een persoonlijke situatie ontdekken die iemand beneden houdt of hem of haar, zoals de ziekte of het verlies van gehouden van achter houdt. U kunt niet om het even wat kunnen doen tastbaar om te helpen, maar kan eenvoudig weten dat u geeft zijn geruststellend en een verhoging verstrekken. Als u mensen daar voor u wilt zijn wanneer gaan taai wordt, zoals het onvermijdelijk zal wanneer de dingen veranderen, u persoonlijk in hen moeten eerst investeren.

Een Definitief Woord
Als het investeren in mensengeluiden zoals een ’soft’ activiteit aan u, juiste you’re. Het is. Maar zeldzaam zijn de zaken die goede, harde resultaten kunnen constant terugkeren zonder zachte investeringen in mensen eerste te maken. De mensen bepalen of u wint of verliest, of het spel voetbal of zaken of het leven is. Om verandering beter te leiden, houd op beherend uw tijd en begin het in mensen te investeren. Dan geniet van aangezien stapel omhoog wint.

Dr. Gary Bradt is een verandering en leidingsdeskundige, spreker en auteur van de Ring in het Puin: Graaf door Verandering en vind Uw Volgende Gouden Kans http://www.theringintherubble.com Zijn diverse cliëntbasis Internationaal IBM, FedEx, General Motors, American Express omvat, Marriott, het Kanaal van het Weer, het Ministerie van Defensie, en NASA. Vele jaren werd hij onderschreven door Spencer Johnson als primaire spreker wereldwijd op™van bedrijfs johnson†s best-seller die mijn Kaas bewoog? Hij verblijft in Summerfield, Noord-Carolina met zijn vrouw en twee kinderen.