από το SU Avasthi

Υπάρχουν, στο ελάχιστο, 20 τεχνικές για να κατασταθεί η αναζήτηση της ευτυχίας λίγο ευκολότερη.

Τουλάχιστον that’s η ιδέα πίσω Χρονική’σ ειδική έκθεση στο θέμα. Φαίνεται ότι η πιό πρόσφατη επιστήμη (και προφανώς, είναι μια επιστήμη) στρέφεται στους τρόπους να είναι ευτυχέστερη συνολικά, παρά στο πώς να καθορίσει τα προβλήματα όπως την κατάθλιψη, την ανησυχία, και τέτοιες. Με άλλα λόγια, ποιοι παράγοντες επιτρέπουν σε μας για να αναπτυχτούν, να ακμάσουν, και να επιμείνουν ότι το γυαλί είναι μισογεμάτο.

Κάθε ένα από 20 τρόποι να είσαι ευτυχέστερη εξερευνιέται στην περιοχή τους. Οι τεχνικές που ανέφεραν βασίστηκαν Διεθνής Διάσκεψη σχετικά με την ευτυχία και τις αιτίες του.

Πολλοί είναι κανένας- brainers, όπως: “Μοβε το σώμα σας, ” (άκρη #5) “Σμηλε, ” (άκρη #19) “Λαuγχ μεγάλο, ” (άκρη #6) “Δο κάτι συμπαθητικό για κάποιο άλλο, ” (τIP #7) και “Σνογ. Canoodle. Το πάρτε on” (άκρη # 3). OH, και χρήματα doesn’t που βλάπτονται καθένας (άκρη #8).

Αλλά υπάρχουν επίσης μερικές έννοιες που μπορούν να μην είναι τόσο προφανείς όσο εκείνοι. Παραδείγματος χάριν, “Τελλ η ιστορία σας σε someone” (άκρη # 14).

Η αφήγηση των ιστοριών, φαίνεται, κάνει δύο πράγματα για να ωθήσει τις συγκινήσεις μας. Κατ' αρχάς, επιτρέπει στις μνήμες μας για να φιλτραρίσει έξω τις αρνητικές πτυχές της ιστορίας, διατηρώντας και επαν-πλαισιώνοντας τα θετικά σημεία. Δεύτερον, η αφήγηση μιας αρνητικής ή ενοχλητικής ιστορίας σε διάφορους ανθρώπους ελαττώνει το τσίμπημα. (Αν και, μπορώ να σκεφτώ μερικές ενοχλητικές ιστορίες που θα έκαναν πολύ δυστυχισμένος εάν τις μετέδωσα ραδιοφωνικά.)

Αλλο ήταν “Ηδεντηφυ με heritage” σας (άκρη #10). Προφανώς, οι άνθρωποι είναι λιγότερο τονισμένοι και ευτυχέστεροι όταν εκτιμούν τον πολιτισμό τους και αισθάνονται μια συγγένεια προς το έθνος τους.

Επίσης νέος σε με ήταν “Πλαυ το μέρος ενός αισιόδοξου, ” (άκρη #12) όποιος πρου4ποθέτει ότι η αισιοδοξία είναι μια μαθημένη ικανότητα. Μπορούμε να καλλιεργήσουμε μια αισιόδοξη ράβδωση με τρεις ευδιάκριτους τρόπους: Η στάση επάνω κατ' ευθείαν (κανένα), μιλά σε έναν εύθυμο, οπτιμιστή τόνο, και χρησιμοποιεί τις ευτυχέστερες λέξεις (όπως μέσα, η απώλεια της εργασίας σας είναι ένας τέτοιος μεγάλος τρόπος να βρεθεί ο χρόνος να μυριστούν τα τριαντάφυλλα).

Στο ίδιο πνεύμα είναι “Uσε ευτυχείς μνήμες ως οδηγός, ” (άκρη #11) ποια μέσα που we’re ευτυχέστερο όταν βασίζουμε τις αποφάσεις σχετικά με τις καλές μνήμες, παρά κακές.

Συνολικά, εάν οι εμπειρογνώμονες ευτυχίας είναι πρόθυμοι σε μηδέν μέσα σε έναν κατάλογο τρόπου να γίνει να χαμογελάσω, I’m ευτυχές να προσπαθήσει σε το έξω.

Πρέπει να πω, η ιδέα ότι η ευτυχία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος μέσα στον έλεγχό μας με κάνει αρκετά ευτυχησμένο σε το.