Vivek Paul

â€oeThe beste raad die ik ooit was van een olifantstrainer in de wildernis buiten Bangalore ben geworden. Ik deed een stijging door de wildernis als toerist. Ik zag deze grote olifanten die aan een kleine staak worden gebonden. Ik vroeg hem, kan ‘How u een dergelijke grote olifant die aan een dergelijke kleine stake?†wordt gebonden houden™ die hij, ‘When heeft gezegd de olifanten klein zijn, proberen zij om de staak terug te trekken, en zij ontbreken. Wanneer zij groot groeien, proberen zij nooit om de staak again.†terug te trekken™ dat de gelijkenis me eraan herinnert dat wij voor wat denken moeten gaan wij we’aangaande volledig geschikt voor, niet grens door welke we’ve in het verleden. Toen ik Wipro in 1999 overnam, waren wij de eerste om te articuleren dat een Indisch bedrijf in globale bovenkant tien [ van de firma's van de technologiediensten zou kunnen zijn ]. Vanaf 2004, waren wij.

“Don’t beperkt zich door afgelopen expectations.” - Vivek Paul, 46, Vroegere Voorzitter en CEO van Technologieën Wipro

â€oeThe second-best stuk van raad was iets ik van Jack Welch op één van zijn reizen aan India leerde. Hij becommentariëerde dat telkens als hij in New York landt hij veronderstelt dat he’s enkel benoemd voorzitter en dat dit zijn eerste dag in de rol is, en de kerel vóór hem was een echt fiasco. Denken hij zei , tijd ‘Every, ik, wat zou ik dat was voordien verschillend dan de kerel doen? Welke grote veranderingen ik make?†ik™ namen ernstig dat. U zou altijd moeten denken, ‘How ik regenereren myself?’ I don’t godsdienstig doen het telkens als ik internationaal vlieg. Maar in de onderbrekingstijd van Kerstmis, legde ik een dag nul-basis zelf terzijde. Ik dwing me om het te doen elk enig jaar.

â€oeBut de persoon ik me op de meesten in termen van raad ben somebody in mijn Jonge groep van de Organisatie™van President†s baseer: John Donahoe [ vroegere leidende partner in Bain & Co., nu voorzitter van de eBay bedrijfseenheid ]. John is een het levensbus voor me geweest, die me helpt de vele tegenstrijdige zaken en de persoonlijke prioriteiten regelen. Hij heeft me groot advies over het fokken van hoge schooljonge geitjes gegeven. Zijn suggesties zijn invaluable.”

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!