Door Jim Sarris

Als u was denkend kon u om het even wat in enkel één stap (misschien twee) snel leren, you’Re binnen voor een verrassing. U ziet, zijn er 3 stappen u om het even wat moet snel leren (en gemakkelijk, ook!). Het probleem is, (jong en oude) mensen, wil één van de stappen overslaan en net aan het succesdeel worden.

Goed, kunnen deze de mensen en niet die omhoog gefrustreerd beëindigen, ontmoedigd, begrijpen waarom zij can’t om als andere mensen schijnen te leren. I’m hier om u te vertellen dat het allen neer over deze drie punten komt.

Stap 1 - organiseer wat het u moet is leren. Als you’aangaande het bestuderen, de onderwerpen en het materiaal organiseer zodat u de â€oewholestory.” niet alleen geïsoleerd feiten begrijpt. Dat gaat voor een geschiedenistest, een driver’s test, een pilot’s- vergunningstest, noemt u het. Wanneer u georganiseerde dingen hebt, dan kunt u zien hoe de verschillende delen aan elkaar betrekking hebben en u ontwikkelt een begrip.

Stap 2 - gebruik geheugenvaardigheden om de details te herinneren. Zodra u dingen organiseert, moet u de lange secties herinneren. Bijvoorbeeld, als you’aangaande het bestuderen om een massagetherapeut te zijn, u over lichaamssystemen en sensorische receptoren moet leren. Nu, zijn er heel wat subgroepen binnen deze hoofdonderwerpen en de beste manier om deze subgroepen te herinneren is met geheugenstrategieën.

Nu, houd in mening, zegt I™didn†t de geheugenstrategieën het begrip van het materiaal vervangen. Ik zei, zodra u, dan itâ€s™tijd begrijpt om het aan geheugen te begaan. Het doet u geen goed een “know-het-all” zijn; de nacht vóór de test en dan “go blank” de volgende dag. Dit is waar geheugenvaardigheden sparen uw achter.

Stap 3 - u moet een het winnen denkrichting ontwikkelen. U moet geloven u kunt leren, geloven kunt u de informatie herinneren, en geloven u kunt het wanneer noodzakelijk tonen. Het succes gaat slechts naar de mensen die it’s mogelijke geloven.

Correcte eenvoudig?

Het succes neemt een combinatie inspanning en strategieën. Deze drie stappen vertegenwoordigen een strategie. U moet de inspanning geven. Begin en vind vandaag het succes u hebt gezocht.

Als u, zult u unbeatable zijn. U zult in de helft van de tijd met de helft van de inspanning leren. En, you’ll herinnert de volgende dag, meer volgende week en volgend jaar. That’s

O.k., wat zijn u die gaan nu doen?

Jim Sarris is een veteraanmath/Spanish/ESL leraar van 15 jaar en de auteur van twee best-selling boeken die studenten en volwassenen helpen hun geheugen verbeteren: De Vaardigheden van het geheugen Gemaakt tot Gemakkelijke en Grappige Mnemonics voor Spaanse Werkwoorden. Neem uw vrij exemplaar van “Why op u Can’t herinnert wat u Study” bij zijn website http://www.memoryskillsmadeeasy.com.