Door Gary Barnes

Af en toe, wanneer wij boos worden en onze bui verliezen die wij uit bij die hebben gegeseld wij het meest houden van. Als wij van hen houden, waarom nemen wij onze woede op hen? Woorden die snijden, ooit helen zij? De pijn kan spoedig weggaan, maar het litteken verdwijnt nooit. Waarom can’t wij weg bijten onze tong of enkel gang? Wanneer wij met onze gehouden van degenen vechten, wint niemand.

Zelfs als u uit victor in de strijd komt vraagt zich dit, u vanavond gaat naar Slaap? Herinner me, zou de Liefde onvoorwaardelijk moeten zijn; laat uw gehouden van degenen onderaan hun eigen weg lopen. Als u don’t met hun keuzen akkoord gaan, ken It’s Hun Weg. Wij kunnen denken wij allen wijs zijn en beste what’s voor anderen kennen, maar u kent slechts beste what’s voor zich.

Dan, in het ogenblik van succes someone’s, plaatsen wij onze gezichten op de tekortkomingen in plaats van het zoeken van het beste person’s. Ik kende een jongen die naar zijn parents’ zoekt; goedkeuring. Hij probeerde om in alles uit te blinken hij; maar toch verwachtten zijn ouders meer en werden nooit tevredengesteld in zijn verwezenlijkingen. Hij hoorde nooit Goede Baan Mijn Zoon of wij zijn Trots van u. Nr, hoorde hij uitdrukkingen als, is dat het Beste u kunt doen? Nooit wordend indien de versterking nodig om zijn groei “I’m,zei hij, te voeden slechts een mislukking, waarom ik care?” Waarom can’t prijzen wij vieren wanneer een andere van succes geniet, gelukkig is voor hen en uit luid hen? Herinner dat onze successen niet, NOG zijn ontmoet! Ons eigen succes zal komen als wij voor onze doelstellingen streven; dan horen wij accolades die te vertellen wij lang.

Vele mensen proberen om hun dromen, nog woorden te volgen dat de besnoeiing hen net bij de naad scheurt. Wij de reden waarom het Can’t wordt gedaan, maar vinden moedigen wij aan het kunnen? Wij ontspruiten neer dromen wegens vrees; de mislukking schijnt onvermijdelijk en allen that’s zij horen. Geef hen aanmoediging, help hen voor de sterren ontspruiten. Vertel hen dat als zij om bij het vallen opnieuw te gaan. Als de mensen didn’t hun dromen waar leven wij zouden vandaag zijn? Ja, is het society’s- bericht dat het can’t wordt gedaan, maar als uw ziel schreeuwt om uw weg te volgen, beweeg me vooruit op die berg en kijk nooit terug. U kunt de stemmen van cynici horen aangezien u uw weg volgt, maar in uw hart weet dat you’ll de laatste lach hebt.

De woorden die slechts snijden verlagen ons. Zij don’t bouwen nieuwe bruggen; zij branden slechts oude degenen aan de grond. De volgende tijd die u hebt willen om alstublieft kritiseren houdt het aan zich. Verander uw perspectief van negatief in het positief, en zoek de goeden in plaats van slecht. Wij allen maken fouten en elke één van ons heeft gebreken, zodat herinnert zich om liefde te geven; it’s wat de wereld vandaag vergt. De haat leidt tot meer haat en de cycli groeien enkel, moeten wij aan de onze medemens vriendelijk zijn. In plaats van tearing mensen neer, waarom hen hen opheffen slagen en niet helpen? De woorden die snijden vernietigen onze geest, zodat laten van de kettingen gaan die anderen beperken.

Author’s Bio

Gary Barnes is de uitgever van Motievenmailer. Om aan Motievenmailer in te tekenen, gelieve te bezoeken
http://www.self-worth.com