door Su Avasthi

Er zijn, bij minimum, 20 technieken om de achtervolging van geluk een weinig gemakkelijker te maken.

That’s minstens het idee erachter Het SpecialeRapport van de tijd ’s over het onderwerp. Het schijnt dat de recentste wetenschap (en blijkbaar, is het een wetenschap) op manieren gelukkiger te zijn als geheel, eerder dan op wordt geconcentreerd hoe te om problemen als depressie, bezorgdheid, en zulke te bevestigen. Met andere woorden, welke factoren ons om toelaten te bloeien te bloeien en, erop aan te dringen dat het glas is halfvol.

Elk van 20 manieren gelukkiger zijn wordt onderzocht op hun plaats. De technieken die zij werden gebaseerd op hebben vermeld Internationale Conferentie over Geluk en Zijn Oorzaken.

Heel wat zijn hen geen-brainers, zoals: “Move uw lichaam, ” (uiteinde #5) “Smile, ” (uiteinde #19) grote “Laugh, ” (uiteinde #6) “Do iets aardig voor iemand anders, ” (tip #7) en “Snog. Canoodle. Krijg het on” (uiteinde # 3). Oh, en gekwetst geld doesn’t één van beiden (uiteinde #8).

Maar er zijn ook een paar concepten die niet kunnen zo duidelijk zijn zoals die. Bijvoorbeeld, “Tell uw verhaal aan someone” (uiteinde # 14).

Het vertellen van verhalen, schijnt het, doet twee dingen onze emoties opvoeren. Eerst, staat het ons geheugen toe om negatieve aspecten van het verhaal uit te filtreren, terwijl het behouden van en re-ontwerpend de positieve punten. Ten tweede, vermindert het vertellen van een negatief of verwarrend verhaal aan verscheidene mensen de steek. (Hoewel, ik aan een paar verwarrende verhalen kan denken die zeer ongelukkig zouden maken als ik hen. uitzond)

Een andere was “Identify met uw heritage” (uiteinde #10). Blijkbaar, zijn de mensen minder beklemtoond en gelukkiger wanneer zij hun cultuur waarderen en kinship naar het hun behoren tot een bepaald ras voelen.

Ook nieuw aan me was “Play het deel van een optimist, ” (uiteinde #12) welke poneert dat het optimisme een geleerde vaardigheid is. Wij kunnen een optimistische strook op drie verschillende manieren cultiveren: De tribune omhoog rechtstreeks (geen het kidding), spreekt in een vrolijke, upbeat toon, en gebruikt gelukkigere woorden (zoals binnen, het verliezen van uw baan een dergelijke grote manier is om tijd te vinden om de rozen) te ruiken.

In het zelfde is de ader “Use gelukkig geheugen als gids, ” (uiteinde #11) welke middelen die we’re gelukkiger wanneer wij besluiten betreffende goed geheugen baseren, eerder dan slechte degenen.

Globaal, als de gelukdeskundigen binnen aan nul op een lijst van manier gewillig zijn om me te maken glimlachen, I’m gelukkig om aan het uit te proberen.

Ik moet zeggen, het idee dat het geluk binnen onze controle gelukkig maakt me grotendeels vrij op zichzelf is.