Het kopen van uw eerste huis is een belangrijke mijlpaal en het is belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie alvorens deze grote sprong verwerft te nemen. Terwijl mijn cliënten me over het algemeen vragen over het verbeteren van hun krediet en het krijgen van een lagere rentevoet stellen, behandelt dit overzicht het volledige proces aan, hopelijk, maakt tot het een plezierige koepel huisen spanning-vrije ervaring.

1. Voorbereidingen getroffen & Goed geïnformeerd - onderteken een contract met een buyer’s agent die met het gebied vertrouwd is waarop u een huis wilt kopen; zoek onafhankelijk uw lokale MLS en realtor.com; en vind een hypotheekmakelaar die vertrouwen inspireert en een stevige reputatie heeft.

2. Wordend pre-Goedgekeurd - alvorens u eigenlijk om het even welke huizen, onderzoek bezoekt en een geldschieter zoals Quicken Leningen, AmeriQuest, of Putten Fargo selecteert. Nadat u hebt gekozen die voor u juist is, word pre-goedgekeurd om uw prijsgamma te bepalen en potentiële verkopers aan te tonen dat u een ernstige koper bent, dat uw onderhandelingspositie kan ook verhogen wanneer u uw droomhuis vindt.

3. Begrijp Uw Lening - Er zijn diverse types van vaste hypotheken, 30 jaar, 15 vaste jaar, 5/1 WAPEN, 3/1 WAPEN, enz., die u om met vertrouwd nodig hebt te zijn alvorens u op de gestippelde lijn kunt ondertekenen. Terwijl een 15 of 30 jaar vaste hypotheek met 20% tot 25% neer de beste optie voor de meeste eerste keer kopers is, adviseer ik nu en dan sommige mensen om 80/10/10. 20% te doen neer bovenmatig en onverwacht kunnen schijnen, maar het betalen van 20% neer toe of meer naar de nota staat u om PMI (de Privé Verzekering van de Hypotheek) te vermijden kost die duur en nutteloos kan zijn.

Als algemene regel, vermijd zo exotische leningen u don’tbehoefte om zich over schommelende kosten van maand aan maand en veranderende rentevoeten ongerust te maken. Als de rentevoeten sterk dalen van wat u omhoog voor ondertekende, in vele instanties kunt u herfinancieren.

4. Voorbereidend Uw Krediet - terwijl iedereen weet dat hun kredietscore een belangrijk element in het bepalen van hun hypotheekbetalingen zal zijn, het meest volg een paar eenvoudige uiteinden niet voor het verbeteren van hun score in de maanden die aan het sluiten leiden. Eerst, zorg ervoor u het saldo op uw creditcards onder een kwart van de totale kredietgrens houdt. Ook, vermijd grote aankopen of overdrachten die uit het gewone zouden kunnen verschijnen. En tenslotte, betaal schulden zoals studentenleningen die uw score kunnen beperken.

5. Verzamel Gegevens - Uw geldschieter zal over het algemeen 2 jaar belastingswinst, een jaar bankverklaringen, w-2†s™en 1099†s™van de afgelopen 2 jaar, en een lijst van uw huidige schulden zoals auto en studentenleningen vereisen. Door het hebben van voorbereid deze alvorens zij om hen vragen, kunt u heel wat tijd besparen en onnodige spanning vermijden.

6. Leer de Lokale Markt - Vele realtors zullen u â€oecomps” op onlangs verkochte huizen op uw aandachtsgebied aanbieden. Ben zeker om over deze te kijken de zorgvuldig, in het bijzonder vraagprijs van de huizen, wat zij voor, en de prijs per vierkante voet verkochten. Met deze informatie in hand, kunt u een concurrerendere eerste aanbieding voorleggen en als ernstige koper overkomen.

7. Vergelijk Lenders - nadat uw aanbieding wordt goedgekeurd, stel ik sterk voor gebruikend de snelle, gemakkelijke, en vrije diensten van LendingTree om rentevoeten voor uw hypotheek te vergelijken. Terwijl u reeds kunt gevonden gevonden hebben een vertrouwde op geldschieter voor uw pre-goedkeuring, is er geen waarborg dat hij u het beste tarief zal geven. Één ding u kunt doen, echter, is neemt het beste tarief u van LendingTree ontvangt en dit tarief met uw lokale bank en vertrouwde op geldschieter bespreekt. Met deze onderhandelingspositie, kunt u bepalen wie werkelijk uw zaken wil, krijgt de beste mogelijke rentevoet, en uiteindelijk bespaart het meeste geld.

8. Vermijd Pricey het Sluiten Kosten - aangezien u onderaan uw lijst van hypotheekgeldschieters versmalt en sommige grote citaten op rentevoeten ontvangt, vraag om een goed geloofsraming zodat kunt u uw het sluiten kosten schatten. Hoewel vele individuen deze éénmalige, up-front kosten overzien, kunnen zij kloppen snel en zijn een belangrijk element in het selecteren van een geldschieter die voor u juist is.

9. Krijg een Inspectie - wanneer uw aanbieding wordt goedgekeurd en het schijnt dat het proces bijna over is, niet word ook in bijlage en geloof dat het huis reeds van u is. Hoewel het een belangrijk het struikelen blok in de onderhandelingen kan zijn, moet u absoluut een gekwalificeerde inspecteur hebben termieten, ongedierte, stichtingsproblemen zoeken, en talrijk andere dingen die niet kunnen worden gezien wanneer u stroll door een huis. Soms zal de inspecteur slechts minder belangrijke problemen vinden, maar andere tijden zijn er uiterst dure kwesties die uw aankoop kunnen onmogelijk maken. In om het even welke omstandigheden, kunt u deze stap overslaan niet.

10. ONTSPAN - men kan verwachten dat deze belangrijke mijlpaal enigszins zwaar gaat zijn overwegend de belangrijkste investering en levensstijlverandering u maakt. Nochtans, zou het ook pret moeten zijn neemt zo beelden van de huizen u, zowel binnen als buiten, houdt van en nota's over elke plaats schrijft u ziet. Begin de dag, als u de bovengenoemde stappen volgt en aan uw hart luistert, bent u verbindend om één gelukkige huiseigenaar te zijn.

Goed geluk en de gelukkige huis jacht!